אודות
באתר זה תמצאו מידע מקיף ועדכני אודות הסרת משקפיים בלייזר, השיטות השונות, סיכויי ההצלחה והתוצאות לטווח הרחוק. כמו כן תמצאו בו מידע רב אודות מבנה העין, תפקוד העין, ועל מחלות שונות של הקרנית ודרכי הטיפול בהן.
הקרנית נמצאת בחלק הקדמי של העין. היא החלון השקוף דרכו אנו רואים את העולם. בריאות הקרנית חיונית לראייה התקינה. קרני האור נכנסות אל תוך העין דרך הקרנית במהלכן אל החלקים הפנימיים של העין. מחלות ומצבים שונים, כגון קרטוקונוס, צלקות של הקרנית ובצקת של הקרנית עלולים להפריע למהלך קרני האור, ולפגום בראייה התקינה.
בנוסף תמצאו באתר מידע רב על מצבים שכיחים מאוד, כגון עין יבשה, מחלות עיניים אלרגיות, דלקות של הלחמית ודלקות של העפעפיים.
המידע המובא באתר נכתב בצורה ברורה ושווה לכל נפש, “בגובה העיניים”, והוא מיועד לאנשים המעוניינים במידע לקראת ניתוח לייזר להסרת משקפיים, לכל אלו הסובלים ממחלות הקשורות בקרנית ובלחמית, ולכל אדם המעוניין בהרחבת ידיעותיו על מבנה ותפקוד העין ועל מצבים שונים ומחלות עיניים הפוגעות במקטע הקדמי של העין.
באתר זה נעשה דגש על כתיבת החומר בצורה ברורה ומובנת כל, באופן תמציתי וממוקד, תוך שימוש בתמונות רבות המדגימות את מה שנכתב בטקסט. נבחרו בקפידה הנושאים החשובים ביותר אודות הסרת משקפיים בלייזר, ומחלות נפוצות אחרות של הקרנית כמו עין יבשה, מחלות עיניים אלרגיות, קרטוקונוס ועוד.
האתר הוא חי ואינטראקטיבי, ומתעדכן כל הזמן. דרך האתר ניתן ליצור איתי קשר בכל עת, ולהפנות אלי שאלות שונות אודות נושאים הקשורים בתחום מומחיותי, וכן בכל נושא אחר הקשור בהבנת מבנה העין וברפואת עיניים. כל התשובות לשאלות שלכם מתפרסמות באתר בתחתית הדף הרלבנטי, הקשור לנושא השאלה. בתחתית כל עמוד באתר – תוכלו לקרוא את התשובות לשאלות הגולשים שהצטברו כאן במהלך השנים. ניתן ללמוד מהם הרבה, ומומלץ לעיין בהם.
יחד עם זאת, יש לזכור שהמידע המובא כאן איננו מהווה תחליף בשום פנים ואופן לפגישה הישירה עם רופא העיניים, לבדיקת העיניים, ולמתן הסבר ולשיחה פנים מול פנים בין הרופא והמטופל. המידע הקיים באתר זה ובאתרים אחרים, והתשובות לשאלות הניתנות כאן, מטרתן לתת כיוון ולעזור בהבנת מצבים רפואיים והטיפול בהם, אך לא להיות במקום תהליך האבחנה והטיפול הרפואי.
אני מאחל לכם גלישה מהנה באתר זה, וקריאה מועילה ומלמדת.
מקורות מידע נוספים
בערוץ ה- You Tube שלי תמצאו סרטוני ניתוחים שביצעתי.
בדף ה- Facebook המקצועי שלי תמצאו מידע נוסף ותמונות של מטופלים, ניתוחים, ותוכלו להפנות דרכו שאלות.
בערוץ ה- Linkedin שלי תמצאו מידע מקצועי נוסף, קישורים למאמרים שפרסמתי, וקישורים לעמיתים למקצוע.

זאת התמונה המרגשת ביותר שקיבלתי בכל שנותיי כרופא עיניים. שבעה בני אותה משפחה, שעברו אצלי במהלך השנים ניתוחים להסרת משקפיים בלייזר. חלקן/ם בנות/בני 20 פלוס, וחלקן בנות 50 פלוס. הם גרים במקומות שונים בארץ: ירוחם, אלקנה, רכסים, ירושלים, מרכז שפירא. ויום אחד הם התכנסו והצטלמו ביחד, ושלחו לי את התמונה המדהימה הזו. אני מתרגש להיות “רופא המשפחה” שלהם, גם אם רק בתחום העיניים, ושמח לדעת שהם מאושרים לראות את העולם ללא משקפיים.