כתבות אחרונות

הסרת משקפיים בלייזר

הסרת משקפיים בלייזר

מתעניינים בהסרת משקפיים בלייזר או עדשות מגע? ההחלטה לבצע ניתוח להסרת משקפיים בלייזר עשויה להיות מלאה בחשש ושאלות רבות: מהם הסיכונים? האם זה משתלם? מה עשויה להיות התוצאה? מהן השיטות הנפוצות לניתוח? מה השיטה שהכי מתאימה ובטחה עבורי? והיכן נעבור את הניתוח? מעולה הגעתם למקום הנכון! כתבתי עבורכם מדריך מקיף העונה לשאלות רבות שעלו למטופלים שלי במהלך השנים. לחצו כאן למדריך מלא על הסרת משקפיים בלייזר

האם יש סיכונים בניתוח לייזר בעיניים?

האם יש סיכונים בניתוח לייזר בעיניים?

שאלות רבות נוגעות ליציבות התוצאה לאחר הניתוח, האם המספר יחזור, האם ניתן לבצע ניתוחי תיקון, האם העין רגישה יותר, ומה עם משקפי קריאה בעתיד. לכל השאלות הללו יש תשובות ברורות, כשהמשותף לכולן הוא שהתוצאה לאחר הנתוח יציבה וטובה מאוד לאורך שנים.

היכן נעבור את הניתוח?

היכן נעבור את הניתוח?

גודל המכון, מספר השנים שהוא קיים, הניסיון ונפח הניתוחים המבוצעים בו - כל אלו הן נקודות חשובות בבחירת המכון לביצוע הניתוח. הקשר האישי הישיר עם הרופא המנתח, הניסיון שלו, התקשורת הטובה איתו, היותו זמין למנותח לאורך כל התהליך, והיותו מומחה לקרנית - הינם גורמים חשובים מאוד בבחירת הרופא המנתח.

קרוס לינקינג (קשרי צילוב) לקרטוקונוס

קרוס לינקינג (קשרי צילוב) לקרטוקונוס

קרוס לינקינג (קשרי צילוב) של הקרנית הוא טיפול שמטרתו לייצב את רקמת הקרנית במקרים של קרטוקונוס הנמצא במצב של התקדמות והחמרה. הטיפול מבוסס על שילוב של ריבופלאבין (ויטמין B2) המוזלף על פני הקרנית עם חשיפה לקרינת UV-A. שילוב זה גורם ליצירת קשרים פנימיים בין מולקולות הקולגן המרכיבות את הקרנית. קשרים אלו תורמים להקשחת הקרנית ולמניעת ההתקמרות הגוברת שלה, ולעצירת הקרטוקונוס.

למי מתאים ניתוח לייזר בעיניים?

למי מתאים ניתוח לייזר בעיניים?

מספר מצבים ומחלות שמתגלים במהלך בדיקת ההתאמה עלולים לפסול את המועמד לניתוח זה. אלו כוללים, בין השאר, חוסר יציבות ברפרקציה (המספר במשקפיים) במהלך השנה האחרונה, ממצאים שונים בטופוגרפיה הממוחשבת של הקרנית, מחלות שונות של הקרנית (ובהן קרטוקונוס), קרניות דקות במיוחד, ומחלות שונות בעיניים (כגון סוכרת המערבת את הרשתית). קיימות גם מחלות סיסטמיות שונות הפוסלות את המועמד מלעבור ניתוח זה.

שאלות אחרונות

שאלה בהקשר הצבאי

שאלה בהקשר הצבאי

שלום , אני מעוניין להעלות את הפרופיל בעזרת ניתוח לייזר … יש לי -3.50 בעין שמאל ורק רבע צילינדר בעין ימין….. ישנה אפשרות שלא אוכל לעבור את הניתוח בגלל ההפרשים בין המספרים ? הפרופיל שלי הוא פרופיל לא קרבי ואני רוצה להעלות אותו

גודל אישונים וצבע עיניים

גודל אישונים וצבע עיניים

פרופסור סלומון שלום, הייתי אצלך בבדיקת התאמה בשבוע שעבר והמלצת לי על ניתוח PRK עקב רגישות למגע בעין (מתאימה לשני הניתוחים) קראתי כי יש השפעה של גודל האישון על הצלחת הניתוח ומניעת סיבוכים. האם דבר זה נבדק בבדיקת ההתאמה? בנוסף – האם יש השפעה של צבע העיניים? יש לי עיניים בהירות ואשמח לדעת האם יש סיכון נוסף בכך תודה רבה!

ניתוח לייזר לפני טיפולי פוריות

ניתוח לייזר לפני טיפולי פוריות

פרופ' סלומון שלום, הייתי אצלך בבדיקת התאמה וקבעתי תור לניתוח, אך לאחר מכן חשבתי על שאלה שלא העליתי בפגישתנו. אני מתכננת בעוד מספר שבועות להתחיל טיפולים לשימור פוריות סוציאלי (כולל גירוי שחלתי הורמונלי). ראיתי שבעבר התייחסת לנושא ההריון וכתבת שהמספר עלול להשתנות במהלכו ולחזור למקור (במידה והיה יציב). רציתי לדעת האם במקרה של גירוי שחלתי משמעותי כפי שנעשה לטובת טיפולי פוריות עדיף להמתין עם הניתוח לאחרי הטיפולים, ואם כן כמה זמן אחרי… תודה רבה

PRK או אינטרלאסיק

PRK או אינטרלאסיק

שלום פרופסור אביחי, 22 מספרים בהתאמה -2.5 , -2.75 צילינדר 2.5, 3 נמצאתי בשתי מכונים מתאים לשתי השיטות אני סטודנט שמתכנן את הניתוח לחופשת פסח וזאת ההזדמנות היחידה שלי להתנתח בשנה הקרובה בשל חופשה ארוכה. לאחר בדיקת התאמה נמצאתי מתאים לשתי השיטות בצורה חד משמעית. קראתי שאתה תומך מאוד גדול של שיטת הPRK שהיא "בטוחה יותר". אני רוצה לבצע את הניתוח אבל מאוד חושש שההחלמה תפגע לי בלימודים. יש לי שבועיים חופשה בהם אוכל להחלים מPRK. השאלה שלי האם שבועיים לדעתך יספיק כדי לחזור ללמוד ? ואם לא, זה יהיה באמת חוסר אחריות לעשות האינטרלסיק ?

Lasik or PRK

Lasik or PRK

שלום פרופ' סולומון, בעבר בצעתי בדיקות התאמה – ייעודו אותי תמיד לניתוח PRK, לאחרונה עברתי בדיקת התאמה אצל גורם אחר והוא הראשון שייעד אותי לשיטת ה LASIK. ההתלבטות היא קשה – זמן החלמה לעומת הסיכונים עברתי על האתר שלך וזאת הפעם הראשונה שאני נתקלת במישהו שממליץ בצורה נחרצת כל כך שיטת ה PRK ההגיון שלי גרם לי לחשוב שדווקא ה LASIK יהיה בטוח יותר מכיוון שקרן הלייזר בכלל לא פוגעת בשכבה העליונה, ואחרי ריפוי, במידה והכל עבר כמו שצריך לא אמורה להיות סכנה, הפצע שנוצר ייסגר וזהו. אבל עכשיו אני מבינה שהמתלה שנוצר בשכבה העליונה לא נסגר ממש עד הסוף אף פעם? אם הייתי נחתכת במקום אחר בגוף הפצע היה […]

לייעוץ והכוונה עם פרופסור אבי סלומון

השאירו פרטים ונחזור אליכם

    נא לבחור סיבת פנייה