התאמה להסרת משקפיים בלייזר30/04/2022

האם ישנה כיום טכניקה מתאימה להסרת משקפיים בלייזר אם אובחנתי בעבר עם קרטוקונוס, אולם איני סובלת מהסימפטומים , המספר שלי יציב ולא השתנה

שלום רב,

אם יש לך קרטוקונוס יציב, ואת רואה היטב עם משקפיים, מומלץ של לבצע הסרת משקפיים בלייזר. ניתוח להסרת משקפיים בלייזר יביא להקטנה בעובי הקרנית, ולסיכון בהחמרת הקרטוקונוס. אמנם קיימת אפשרות לבצע שילוב של קרוס לינקינג ו- PRK, אך שילוב זה מומלץ למי שסובל מקרטוקונוס מתקדם, במטרה להוריד באופן חלקי את הצילינדר ואת המספר, ולאפשר ראייה עם משקפיים או עדשות מגע.

בברכה,

פרופ' אבי סלומון
רופא עיניים ומומחה לקרנית
קראתי והסכמתי לתנאי השימוש

שאלות גולשים

לייעוץ והכוונה עם פרופסור אבי סלומון

השאירו פרטים ונחזור אליכם

    נא לבחור סיבת פנייה


    דילוג לתוכן