קרטוקונוס06/01/2021

אבי שלום, אני בן 35 עם קרטקונוס מינורי שנשאר פחות או יותר או דבר מזה כ-10 שנים.
מספר 1.75 ב-2 העיניים.
האם ניתן לעשות ניתוח להסרת משקפיים?

גלעד שלום,

לא. הסרת משקפיים בלייזר למי שיש לו קרטוקונוס תגרום להחמרת הקרטוקונוס, ואז הוא לא יהיה יותר "מינורי". אם הקרטוקונוס שלך יציב ומאפשר לך לראות היטב עם משקפיים - עליך לשמוח שכך הדבר, ולא לחפש הרפתקאות מיותרות, שיגרמו לך בסופו של דבר להיות במקום פחות טוב ממה שאתה נמצא בו כיום.

בברכה,

פרופ' אבי סלומון
רופא עיניים ומומחה לקרנית
קראתי והסכמתי לתנאי השימוש

שאלות גולשים

לתיאום בדיקת התאמה חינם

השאירו פרטים ונחזור אליכם