קרטוקונוס12/02/2018

בבדיקת ניתוח ליזר אבחנו לי קרטוקונוס, והמליצו לראות רופא.
עברתי מיפוי קרנית והגעתי לרופא עם תוצאות חיוביות בקשר לבעייה. הוא הסתכל ובדק את העין, ומכיוון שאני רואה טוב עם משקפיים, החליט שאחזור עוד חצי שנה להמשך מעקב ותו לא.
האם זה מקובל ואין לעשות כלום, עד בדיקה משנית עוד חצי שנה?

מולי

שלום מולי,

כן. אם את מגיעה לראייה טובה מאוד עם משקפיים, ואם המצב יציב - אין צורך בטיפול. אם יש עדות לעלייה במספר המשקפיים (בעיקר בצילינדר), או יש עלייה בקמירות הקרנית על פי מיפויי קרנית חוזרים (טופוגרפיה) אז יש לשקול טיפול בקשרי צילוב (קרוס לינקינג) של הקרנית.

לניתוח לייזר את לא מתאימה.

בברכה,

פרופ' אבי סלומון
רופא עיניים ומומחה לקרנית
קראתי והסכמתי לתנאי השימוש

שאלות גולשים

לייעוץ והכוונה עם פרופסור אבי סלומון

השאירו פרטים ונחזור אליכם

    נא לבחור סיבת פנייה