הורה עם גלאקומה13/12/2020

אם לאבא שלי יש גלאקומה , אבל עברתי בדיקת התאמה ללייזר, אין ממה לחשוש?

שלום רב,

אם לאביך יש גלאוקומה, יש לך סיכון גבוה יותר ביחס לאוכלוסיה לפתח גלאוקומה בעתיד. אין לכך כל קשר להתאמה להסרת משקפיים בלייזר. הניתוח לא ישנה את הסיכון לפתח גלאוקומה בעתיד, והעובדה שאתה בסיכון לפתח גלאוקומה לא משנה את סיכויי הצלחת הניתוח.

בברכה,

פרופ' אבי סלומון
רופא עיניים ומומחה לקרנית
קראתי והסכמתי לתנאי השימוש

שאלות גולשים

לתיאום בדיקת התאמה להסרת משקפיים בלייזר

השאירו פרטים ונחזור אליכם