האם אפשר לעשות קרוס לינקינג או שזה מאוחר מדי?13/01/2022

היי שלום אני בן 29 יש לי חשד לקרטקונוס , והשאלה האם אני יכול לעשות טיפול קרוס לינקינג או שזה כבר מאוחר מדי , בעין שמאל חדות 6/20 , צילינדר 1.75- , מספר 6.50- , ציר 80
עין ימין חדות 6/12 , צילינדר 4.50- , מספר 3- , ציר 115

שלום רב,

לא ניתן על פי המידע המידע שאתה מביא בשאלתך להחליט אם אתה מתאים לטיפול קרוס לינקינג (קשרי צילוב של הקרנית).

ההחלטה על הצורך בקרוס לינקינג תלוייה בדינמיקה של השינוי במצב הקרטוקונוס. אם הקרטוקונוס מחמיר על פי בדיקות מיפוי קרנית עוקבות הרי שיש לבצע קרוס לינקינג בהקדם. אם בדיקות המיפוי מצביעות על יציבות - הרי שאיו טעם בטיפול זה.

בברכה,

פרופ' אבי סלומון
רופא עיניים ומומחה לקרנית
קראתי והסכמתי לתנאי השימוש

שאלות גולשים

לייעוץ והכוונה עם פרופסור אבי סלומון

השאירו פרטים ונחזור אליכם

    נא לבחור סיבת פנייה